Kundereferanser

Se hva kundene sier om oss

Kontakt oss

Gode kundeforhold

Vi har levert våre produkter til restauranter, barer og plattformer i en årrekke, og er veldig stolte av de gode kundeforholdene og samarbeidet vi har skapt på veien. Se hva kundene våre sier om oss nedenfor.

Bryggekanten Brasserie & Restaurant

Vår erfaring med leveransene fra Kvikk Storkjøkken gjorde deres produkter til vårt førstevalg når vi skulle bygge nytt kjøkken. For et hardt brukt kjøkken uten rom for driftsstans er det avgjørende med produkter av høy kvalitet og lokale teknikere som alltid stiller opp!

Stian Stensønes Lillehaug

Assisterende daglig leder, Bryggekanten Brasserie & Restaurant

Kranaskjæret

Vi valgte Kvikk Storkjøkken som leverandør av vårt kjøkken på bakgrunn av et godt renomme og at de har levert produkter av høy kvalitet ved tidligere anledninger. I tillegg er det gull verdt å ha en lokal leverandør som alltid stiller opp på kort tid når vi trenger det.

Kathrine Avset

Daglig leder, Kranaskjæret

Jullum 6

Kvikk Storkjøkken har siden oppstart vært leverandør av service på våre Miele-produkter samt leverandør av maskiner og utstyr. Her er vi avhengig av rask respons hvis problemene oppstår og høy servicefaktor fra våre leverandører. Derfor er Kvikk Storkjøkken vårt førstevalg.

Arild Dybvik

Innehaver og kulinarisk leder, Jullum6

Dråper

Ved oppstart av ny vinbar/bar der kvalitet på interiør og den estetiske utformingen av stedet var satt i høysetet, var Kvikk storkjøkken en naturlig leverandør for oss. Kvikk Storkjøkken har levert hele barløsningen, samt kjøkken. De har sammen med oss, skreddersydd en løsning med kvalitetsprodukter som passer perfekt inn i vårt miljø. Service og rask respons samt evnen til å tilpasse seg våre ønsker, har vært upåklagelig. Vi kan trygt anbefale Kvikk Storkjøkken, om det bare skal omhandle serviceavtaler, eller større prosjekter hvor de er hovedleverandør for hele prosjektet.

Arild Dybvik

Daglig leder, Dråper by Jullum6

OKEA

Catering er en viktig del av det å drifte en plattform. Høy oppetid på utstyret i byssa er essensielt både for effektivitet og sikkerhet. Vi benytter Kvikk Storkjøkken til å utføre vedlikehold, service og reparasjoner på en rekke utstyr. Vi setter stor pris på deres faglige kompetanse, serviceinnstilling og effektivitet.

Ane Dyb Løvold

Offshore Installation Manager, Draugen

Kontakt oss i dag

Vi jobber aktivt med å være ledende på salg og service av vaskerimaskiner og storkjøkkenutstyr i vår region. Ta kontakt med oss for mer informasjon.

Kontakt oss